• Katalog nabídek » 
  • Studio Infigur České Budějovice specialista na tělové ošetření Trápí Vás kila navíc? Bojujete s celulitidou? Chcete zpevnit pokožku, vytvarovat postavu, zlepšit fyzickou kondici ?

Studio Infigur České Budějovice specialista na tělové ošetření Trápí Vás kila navíc? Bojujete s celulitidou? Chcete zpevnit pokožku, vytvarovat postavu, zlepšit fyzickou kondici ?

697907
Studio Infigur České Budějovice specialista na tělové ošetření  Trápí Vás kila navíc?  Bojujete s celulitidou?  Chcete zpevnit pokožku, vytvarovat postavu, zlepšit fyzickou kondici ?

VYBERTE SI OŠETŘENÍ Z NAŠÍ PESTRÉ NABÍDKY - Získáte radost ze své štíhlejší postavy, budete zdravější a spokojenější ve svém životě. - U nás najdete ošetření, díky nimž se vyhnete zdravotním komplikacím, které přináší nadváha a budete svěží až do pozdního věku. - Zjistíte, jak je příjemné o sebe pečovat a zároveň najít spokojenost z vašeho ploššího bříška bez faldíků, ze štíhlých a hladkých nohou bez celulitidy a z omlazené a zpevněné pokožky. - Najdete příjemné prostředí, ve kterém se Vám bude dobře relaxovat a navíc ušetříte čas, protože přístroje za Vás pracují intenzivněji a rychleji, než byste sama zvládla.

Cena: od 90,- Kč

NEHODNOCEN

INFIGUR studio pro štíhlé a zdravé tělo
České Budějovice

0

Dodavatel je v systému ePoptávka.cz registrován již 0 měsíců

Další dodavatelské nabídky