• Katalog nabídek » 
  • Školní zájezdy pro kolektivy - Velká Británie (Anglie,Wales, Skotsko), Francie, Německo. Jazykové kurzy pro jednotlivce v zahraničí (Velká Británie, Francie, Německo, Španělsko, Malta), lyžařské zájezdy Rakousko, Itále.

Školní zájezdy pro kolektivy - Velká Británie (Anglie,Wales, Skotsko), Francie, Německo. Jazykové kurzy pro jednotlivce v zahraničí (Velká Británie, Francie, Německo, Španělsko, Malta), lyžařské zájezdy Rakousko, Itále.

671906
Školní zájezdy pro kolektivy -  Velká Británie (Anglie,Wales, Skotsko),  Francie, Německo. Jazykové kurzy pro jednotlivce v zahraničí (Velká Británie, Francie, Německo, Španělsko, Malta), lyžařské zájezdy Rakousko, Itále.

Boca je cestovní kancelář pro školní zájezdy. Již od r. 1994 zajišťuje STUDIJNÍ POBYTY PRO ŠKOLNÍ KOLEKTIVY (základní a střední školy) s ubytováním v rodinách, na ubytovnách i v hotelech (v případě zájmu i možnost jazykových kurzů), do zemí: Velká Británie- Anglie, Wales, Skotsko, Malta, Irsko, Německo, Rakousko, Francie. CK Boca také zajišťuje JAZYKOVÉ KURZY PRO JEDNOTLIVCE V ZAHRANIČÍ (Velká Británie, Francie, Německo, Španělsko, Malta) a LYŽAŘSKÉ ZÁJEZDY do Rakouska a Itálie. www.ckboca.cz, http://www.skolni-zajezdy-boca.cz/

NEHODNOCEN

BOCA spol. s r.o.
Pardubice VI

0

Dodavatel je v systému ePoptávka.cz registrován již 0 měsíců

Další dodavatelské nabídky