Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
 
                        
                    Horká čokoláda v praktické formě čokoládových peciček. Stačí rozpustit v horkém mléce a pochoutka nejlepších Pařížských kaváren je připravena k servírování.
 
                        
                    Oceněná stříbrnou medailí na mezinárodní přehlídce čokolády Academy of Chocolate v Londýně v roce 2009. Dodávaná ve formě čokoládových hoblin nebo tabulkové čokolády. Připravuje se rozpuštěním v horkém mléce.
 
                        
                    Konzerva 5ti čokoládových sardinek Michel Cluizel „Boite de 5 Sardines“ Dobrá čokoláda nemusí být pouze vážnou záležitostí.
 
                        
                    Čokoládové fondy Francois Pralus „Fondue Chocolat Praliné“ Čokoládové fondy z dílny Francois Pralus z jemné směsi 75% hořké čokolády.
 
                        
                    Čokoládový krém Domori La Crema Gianduja Kombinace lískooříškové pasty a hořké čokolády - pochoutka zvaná italsky „gianduja“ [džandůja].
 
                        
                    Aromata pro potravinářský průmysl (dezerty, pečivo, zmrzliny, sladkosti, mléčné výrobky, likéry a jiné nápoje).
 
                        
                    Papírová dárková taška Michel Cluizel 28 x 15 x 5 cm Papírová dárková taška na čokolády a bonboniéry Michel Cluizel.
 
                        
                    Bílá horká čokoláda Michel Cluizel Minigrammes Elianza Ivoire 1kg Bílá čokoláda v malých čokoládových pecičkách.
 
                        
                    Čokoláda Bonnat Lait Grands Crus Asfarth 65% Vysokoprocentní - 65% - mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na severozápadě.
 
                        
                    Čokoláda Akesson Brazil Bio 75% s kávou Jemná 75% čokoláda připravená z odrůdy kakaových bobů Forastero pěstovaných na plantáži Fazenda.
 
                        
                    Drcené pražené kakaové boby Cocoa Nibs Menakao Drcené pražené kakaové boby Menakao odrůdy Trinitario.
 
                        
                    Čokoládový krém Jean Herve Chocolade Bio Lísko-oříškovo-čokoládový krém v Bio kvalitě.