Tipy pro vyhledávání: Plastová okna, Stavební práce, Židle
 
                        
                    Tak jak ji znají milovníci čokolády v těch nejlepších čokoládovnách, kavárnách a cukrárnách ve Fracii a Itálii. Čokoládu dodáváme ve formě čokoládových peciček, prášku nebo strouhané čokolády.
 
                        
                    Zatímco u běžné čokolády ze supermarketu je příchuť společně s cukrem to hlavní co vnímáme, u čokolád nabízených zde tvoří příchuť jen jemný akcent podtrhující hloubku a bohatost chutí kvalitní čokolády.
 
                        
                    Čistá kakaová hmota bohatá na kakaové máslo. Nic víc, nic míň. Lahůdka pro čokoládové labužníky. Čokoláda Pralus Madagascar Criollo Organic 100% (na obrázku) získala stříbrnou medaili na Akademy of Chocolate v roce 2009.
 
                        
                    Aromatické boby Criollo tvoří jen necelé 1 promile celosvětové sklizně kakaových bobů.
 
                        
                    Čokoláda vyrobená z kakaových bobů z jedné konkrétní oblasti. Oblastí může být celý stát (například Madagaskar) či menší geografická oblast (např. plantáže okolo vesnice Chuao ve Venezuele).
 
                        
                    Bonnat je jedním z mála mistrů čokolády, kteří vyrábějí mléčné čokolády s vysokým obsahem kakaa – 65%.
 
                        
                    Francouzský mistr čokolády Bonnat byl první, kdo začal v souvislosti s čokoládou používat pojem ‚vintage‘ – známý jinak z vinařské terminologie.
 
                        
                    Hledáte-li vhodný dárek k životnímu jubileu nebo pro významného obchodního partnera, můžete vybírat z mnoha luxusních čokoládových degustačních sad.
 
                        
                    Nabízíme Vám mandle v čokoládě Michel Cluizel pražené tradiční metodou v měděných kotlech.
 
                        
                    Prodáváte ve Vaší cukrárně samostatné pralinky? A chtěli byste něco jiného než běžnou belgickou čokoládu? Všechny ručně vyráběné pralinky dodáváme ve velkých, ekonomicky výhodných baleních.
 
                        
                    Design čokolády je inspirován rostlinnými ornamenty z herbáře rudolfínského alchymisty. Díky tomu je gastronomický zážitek z obého i zážitkem estetickým a pohodlným.
 
                        
                    Dodávána ve formě čokoládového prášku výborně rozpustného v horkém mléce.
 
                        
                    Horká čokoláda v praktické formě čokoládových peciček. Stačí rozpustit v horkém mléce a pochoutka nejlepších Pařížských kaváren je připravena k servírování.