Nabídky ze štítku zprávy (682)

Odborná dotační administrativa

Odborná dotační administrativa

Odborné administrativní zpracování dokumentů v rámci monitoringu projektu a proplacení dotace obsahuje průběžné monitorovací zprávy, etapové zprávy, závěrečná zprávy, žádosti o platbu.

Nabídka od dodavatele:' Kateřina Šmachová, myplan.cz, Kosmonosy

Topenářské práce

Topenářské práce

Provádíme veškeré topenářské práce s kompletní dodávkou materialu, dále plynoinstalace včetně zpracování revizní zprávy a vodoinstalatérské práce.

Nabídka od dodavatele:' Miroslav Múčka, Bystřany

Výmety komínů - kontrola spalinových cest

Výmety komínů - kontrola spalinových cest

Pro pravidelnou údržbu provádíme čištění komínových průduchů a kontroly komínových průduchů s následným vypracováním „Zprávy o provedení kontroly spalinové cesty“.

Nabídka od dodavatele:' Petr Červeňák, Trutnov

Grafický design a Corporate Identity

Grafický design a Corporate Identity

Je načase spojit vaše myšlenky s naším citem pro design. Víme, jak vaši společnost vyzdvihnout pomocí firemním tiskovin. Letáky, vizitky, katalogy, výroční zprávy, i plakáty jsou jako vaše oblečení. Řeknou o vás mnohem víc, než si myslíte. A dřív, ne…

Nabídka od dodavatele:' Breezy s.r.o., 0 Praha 5

Revize kouřových cest

Revize kouřových cest

Provádíme revize komínů a kouřových cest jak u nové výstavby, tak periodické revize stávajících objektů, revize provádíme v termínech vyplývajících ze zákona. Součástí revizní zprávy je objednatel upozorněn na závady, které jsme po domluvě schopny od…

Nabídka od dodavatele:' Jan Šetka, Praha 13, Stodůlky

Návrh, realizace a správa sítě

Návrh, realizace a správa sítě

Provádíme komplexní zabezpečení síťového provozu od návrhu, přes realizaci až po správu. Doporučíme vhodnou technologii, aktivní prvky, servery, provedeme kabeláž a instalaci, pokud bude třeba, zajistíme i rozšíření elektroinstalace včetně revizní zp…

Nabídka od dodavatele:' "PROPET, spol. s r.o.", Ostrava, Mariánské Hory a Hulváky

Návrhy zahrad

Návrhy zahrad

Osazovací plán - detailně rozpracované osazení zahrady, které obsahuje seznam, počty a spony jednotlivých rostlin. Na základě osazovacího plánu a technické zprávy je možné vypracovat rozpočet na realizaci.

Nabídka od dodavatele:' BENED - zahradní architektura s.r.o., Dolany

Pokrývačské práce

Pokrývačské práce

Možnost zajištění hromosvodu vč. zajištění revizní zprávy, dodáváme a montujeme střešní okna, pomůžeme vyřešit a realizovat vaše představy včetně dodávky nejvhodnějšího materiálu.

Nabídka od dodavatele:' Radek Sobotka, Urbanov